Степан Нусбаум – президент ФК «Звягель» (Новоград-Волинський)

o_1c4k9bp2s1mhd14da193u1gae100eaj

23 січня у м. Новоград-Волинський відбулися звітно-виборчі збори громадської організації «Футбольний клуб “Звягель”» , на яких головним питанням стало обрання нового президента клубу.

На зборах був присутній голова Житомирської обласної федерації футболу Руслан Павлюк:

«Нам імпонує організаційна робота, ФК “Звягель”: висвітлення інформації, фотозвіти, огляд матчів. Вважаю, що зі “Звягеля” вже можна брати приклад. Команда провела кропітку роботу з вболівальниками, складається враження, ніби ви одна велика родина», – відмітив голова обласної федерації.

У своєму виступі перший почесний президент футбольного клубу Сергій Портянко зазначив, що своїм послідовником бачить Степана Нусбаума, головного спонсора, який любить та вболіває за команду.

«Керівництво клубу буде вдячне усім, хто долучиться до нашої великої команди, і неважливо чи ви прийдете просто вболівати, чи станете нашим спонсором. Допомагаймо разом нашим футболістам підкорити футбольні вершини», – звернувся до присутніх Сергій Портянко.

На голосуванні всі підтримали Степана Нусбаума, одноголосно проголосувавши за його кандидатуру.

«Я дякую всім присутнім за велику любов до футболу, за те, що знаходите час і підтримуєте. Не таємниця, що я допомагаю трьом футбольним командам так само, як і мій колега Віктор Мельник. Але на першому місці у мене завжди була команда “Звягель”, потім “Авангард”, а потім “Полісся”», – зазначив новообраний президент.

За матеріалами novograd.city