Реконструкція центрального стадіону в Житомирі: документи в ДАБІ

центр стад

Житомирська облдержадміністрація подала документи до державної архітектурно-будівельної інспекції для введення в експлуатацію центрального стадіону «Полісся» в Житомирі. Про це розповів голова ОДА Віталій Бунечко під час онлайн брифінгу 10 березня.

«4 березня було отримано позитивний експертний висновок і документи було направлено до ДАБІ. Вчора (9 березня) я мав розмову з очільником ДАБІ Сергієм Володимировичем Галіциним та попросив максимального сприяння в отриманні позитивного висновку інспекції. Це дасть нам можливість 26 березня зіграти перший домашній матч на стадіоні «Полісся», – поділився голова Житомирської ОДА.

За словами Віталія Бунечка, представники Української асоціації футболу висловили ряд зауважень до стадіону і зараз будівельники усувають недоліки.

«На стадіоні проводяться додаткові роботи і виправляються недоліки, на які нам вказала Українська асоціація футболу. Тобто, встановлюється відеонагляд, підключаються електромережі, будівельні роботи в принципі закінчені, виправляються помилки попередніх черг. Вчора я мав розмову з міським головою Сергієм Івановичем Сухомлиним і наразі на стадіоні також оновлюються роздягальні, замовлено лави запасних для футбольних команд, роботи ведуться, роботи не припиняються. Маємо величезну надію, що ДАБІ дасть нам позитивний висновок, зауваження УАФ будуть усунені і ми зможемо проводити домашні матчі на стадіоні «Полісся», – сказав голова ОДА.

Також у Житомирі планують підписати та затвердити Меморандуму про співпрацю між обласною державною адміністрацією, обласною радою та міською радою щодо підтримки розвитку футболу на 2021-2025 роки. Відповідний проєкт рішення опублікований на сайті муніципалітету.

Джерело: Спортивний Житомир