ФК «Дангард» – володар Кубку з футболу, присвяченого Дню Незалежності України!

21150192_1192179067554009_9020656850538218994_n

У селі Висока Піч вперше відбувся розіграш Кубку з футболу, присвячений Дню Незалежності України.

У четвер, 24 серпня, в селі Висока Піч Житомирського району відбувся розіграш Кубку з футболу, приурочений 26-й річниці незалежності України. У турнірі взяли участь чотири футбольні команди із Житомирського району: ФК «Пак-Трейд» (с. Висока Піч), ФК «Троянів» (с. Троянів), ФК «Дениші» (с. Дениші), ФК «Дангард» (с. Тетерівка). Організатором турніру стала місцева футбольна команда «Пак-Трейд» із села Висока Піч, за сприяння Житомирської районної федерації футболу.

«Хочу привітати усіх із чудовим сьогоднішнім святом — Днем Незалежності України! Бажаю усім здоров’я, миру, щастя, добробуту, злагоди у ваших домівках і в житті. Командам зичу гарної, справедливої гри, перемог, перемог і ще раз перемог. Шановні футболісти, поважайте одне одного на полі та пам’ятайте, що життя тут не закінчується. Потрібно й поза межами поля поважати, підтримувати одне одного, товаришувати. Продовжуймо і надалі займатися нашою спільною улюбленою справою — футболом!», — наголосив у вітальному слові перший заступник голови Житомирської районної федерації футболу Дмитро Романюк, який також завітав на турнір.

На відкритті турніру присутні не могли не згадати про тих мужніх людей, які сьогодні оберігають спокій та мир своїх співвітчизників на Сході нашої держави, де відбуваються військові дії. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих бійців АТО. Серед них і офіцер 12-го батальйону Анатолій Потєхін, доброволець, волонтер, громадський активіст, представник футбольної команди «Пак-Трейд». Чоловік загинув 7 червня цього року, виконуючи бойове завдання поблизу Авдіївки, в зоні бойових дій між населеними пунктами Крута Балка та Кам’янка.

За підсумками турніру, володарем Кубку з футболу, присвяченого Дню Незалежності України, став ФК «Дангард». Друге місце посіла футбольна команда «Пак-Трейд». Третє місце виборов ФК «Троянів». Трішечки не вистачило фарту команді з села Дениші – вона опинилася внизу турнірної таблиці. Вітаємо переможців та бажаємо усім командам-учасникам цьогорічного турніру спортивних успіхів та нових звершень!

Катерина Дейнека