Керівництво ФФУ та тренери збірних відвідали Головний військовий госпіталь!

????????????????????????????????????

Представники Федерації футболу України, а також наставники молодіжної та юнацьких збірних завітали до Національного військово-медичного клінічного центру «Головний військовий клінічний госпіталь» та привітали наших захисників.

Воїнів-часників АТО, які проходять психологічну реабілітацію відвідали перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко, тренер U-21 Олександр Головко, наставник U-18 Сергій Попов, головний тренер U-17 Сергій Кузнєцов та наставник U-16 Володимир Єзерський.

«Перш за все, хочу передати вам вітання від президента Федерації футболу України Андрія Павелка та головного тренера національної збірної Андрія Шевченка. У ці непрості часи ми вдячні вам за те, що зберігаєте в Україні мир. Саме завдяки вам матчі УПЛ та ПФЛ можуть проходити зараз в Маріуполі, Запоріжжі, Краматорську, а також в Харкові, де зараз відбуваються і офіційні міжнародні поєдинки. Ви завжди можете розраховувати на нашу підтримку, ми раді вас бачити на усіх матчах збірних команд», – відзначив перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко. Військові та персонал госпіталю, у свою чергу, відзначили користь таких зустрічей для відновлення бійців.

«Я багато буваю в зоні АТО: нещодавно з Мироном Маркевичем були у Майорську, Бахмуті, Мар’їнці. Хочу подякувати за героїзм та мужність, завдяки вам країна живе і розвивається. Раніше, коли наше покоління грало в футбол, ми були для вас героями, тепер навпаки – ви наш приклад для наслідування», –  сказав тренер юнацької збірної U-16 Володимир Єзерський.

Вадим Костюченко та наставники команд подарували бійцям пам’ятні сувеніри – футболки символічного 12 гравця збірної України, м’ячі та вболівальницькі шарфи. Крім того, делегація ФФУ передала госпіталю фрукти та солодощі.

Джерело: ФФУ