Житомирянин забив збірній Ізраїлю у фіналі Кубку розвитку!

ю-17-переможці

Житомирянин, вихованець СДЮСШОР “Полісся” Данило Сікан (перший тренер Юрій Володимирович Романов) у складі збірної України U-17 став переможцем Кубку розвитку, який проходив у Мінську.

данило сікан

На Кубку розвитку, який зібрав 12 європейських юнацьких збірних (футболісти 2001 року народження), збірна України посіла перше місце! На шляху до тріумфу команда Кузнецова здобула п’ять перемог, при цьому забивши у ворота суперників 13 м’ячів, а пропустивши лише три.

У вирішальному матчі турніру синьо-жовті в нелегкій боротьбі обіграли Ізраїль із рахунком 2:1. Відзначимо, що обидва м’ячі українці забили в результаті виконання стандартних положень. На 50-й хвилині після влучання Волошиним у штангу м’яч у ворота добив Сікан. На 64-й хвилині Волошин же став автором гольового пасу. Його подачу зі штрафного на ближній стійці замкнув Надольський. 2:0. Все, що змогли зробити ізраїльтяни, так це на 78-й хвилині скоротити розрив. 2:1.

Кубок розвитку-2018

Україна (U-17) — Ізраїль (U-17) — 2:1 (0:0)

Україна (U-17): Нещерет, Біловар, Ярош, Данилюк (Мудрик, 41), Бодня (Ауссі, 41),  ХОНДАК, Підручний, Дероган (Надольський, 41), Шулянський, Волошин, Варяник (Сікан, 41).

Голи: Сікан (50), Надольський (64) — Офек (78).

ФФУ