ПІДСУМКИ ЗАСІДАННЯ КОМІТЕТУ ФФУ З РОЗВИТКУ ФУТБОЛУ В РЕГІОНАХ

no-image-found

20 лютого відбулося засідання Комітету ФФУ з розвитку футболу в регіонах.

На ньому розглянуто звернення керівників федерацій футболу Рівненської, Черкаської та Чернігівської областей щодо участі першого віце-президента ФФУ Олександра Бандурка, віце-президента ФФУ Ігоря Кочетова та члена Виконкому ФФУ Артема Франкова в засіданні Спортивного арбітражного суду (CAS) в якості свідків на стороні позивача (ФК «Динамо» Київ) у справі проти ФФУ.

Учасники засідання прийшли до висновку, що дії згаданих осіб суперечать нормам та вимогам Статуту та Кодексу етики і чесної гри ФФУ та можуть кваліфікуватися такими, що завдають шкоди та іміджу Федерації футболу України. Також за підсумками засідання його учасники рекомендували Комітету з етики і чесної гри ФФУ розглянути питання стосовно дій першого віце-президента Олександра Бандурка, віце-президента ФФУ Ігоря Кочетова та члена Виконкому ФФУ Артема Франкова та надати оцінку стосовно їх відповідності нормам та вимогам Кодексу етики і чесної гри ФФУ.

Також учасники засідання рекомендували Виконавчому комітету ФФУ розглянути питання стосовно призупинення повноважень згаданих посадових осіб.