Збірна Житомирської області 25 квітня розпочне боротьбу за Кубок Регіонів ФФУ!

Збірна Житомирської області з футболу зіграє у Кубку Регіонів ФФУ в центрально-західному дивізіоні. Наша команда позмагається за вихід із групи зі збірною м. Київ, а також збірними Чернігівської та Київської областей.

Матчі 1-го відбіркового етапу відбудуться з 25 по 26 квітня, 2-й етап – 15-16 травня, фінал турніру – 20 червня. Нагадаємо, що 26 січня Виконком Житомирської обласної федерації футболу обрав Миколу Подранного головним тренером збірної Житомирської області.

Довідка:

Мета Кубку Регіонів ФФУ – популяризація та піднесення престижу змагань серед аматорських команд в Україні, залучення до занять футболом широких верств населення, підвищення рівня майстерності футболістів. Команди буде сформовано з аматорів, які ніколи не мали професійного контракту.

Змагання проводяться з квітня по червень (включно) 2018 року. Змагання проводяться на кожному етапі за системою вибування. Всі етапи турніру складаються з одного матчу.

Команда, яка посіла перше місце отримує звання «Переможець Кубку регіонів ФФУ», нагороджується кубком, дипломом першого ступеня, вимпелом ФФУ та братиме участь у «Кубку регіонів УЄФА». Футболісти, тренери і керівники команди нагороджуються медалями за перше місце.