У Житомирі презентували збірну Житомирського району – команду «Сокіл»!

29541891_154268455393119_5630589354388640149_n

У вівторок, 27 березня, о 17:00, в малій залі засідань Житомирської райдержадміністрації офіційна презентація футбольної збірної Житомирського району – команди «Сокіл». Про це повідомляє Житомирська районна федерація футболу.

На початку презентації  голова Житомирської райдержадміністрації Сергій Микитюк привітав усіх присутніх поціновувачів футболу з цією історичною подією, зазначивши, що  створення об’єднанної районної команди – це спільний результат тісної взаємодії Житомирської райдержадміністрації та Житомирської райради з Житомирською районною  федерацією футболу (голова – Решотка В.В.). Також, Сергій Михайлович пообіцяв всебічно підтримувати новостворений спортивний колектив і наголосив на тому, що підтримка і розвиток спорту – це один з головних напрямків у роботі Житомирської райдержадміністрації. Наприкінці свого виступу, голова райдержадміністрації подякував  приватному підприємцю Аркадію Савицькому, який, першим з бізнесменів, відгукнувся на пропозицію про підтримку молодої футбольної команди.

Далі, гравців молодої команди привітали заступник Голови Житомирської райдержадміністрації Микола Козарчук, завідувачка Сектору у справах молоді, сім’ї та спорту райдержадміністрації Інна Мирна, перший заступник голови Житомирської обласної федерації футболу Віктор Радушинський. Побажав наснаги та успіхів футболістам і голова Житомирської районної федерації футболу Володимир Решотка, подякувавши керівникам Житомирської райдержадміністрації і райради Микитюку С.М. і Крутію С.Г., депутатам обласної ради Раїсі Гулі, Сидору Кізіну, депутату райради Антону Михайлову, директору ДП «Житомирський бронетанковий завод» Михайлу Мосіну і  компанії Select-Україна  за підтримку у закупівлі спортивного екіпірування для команди і небайдуже ставлення до розвитку спорту в нашій країні.

Після офіційної частини презентації відбулося представлення команди: головного тренера – Андрія Островського, помічника тренера -Володимира Макшаєва , капітана команди – Олександра Пруса, гравців футбольної збірної району, яким було вручено нові комплекти ігрової форми, тренувальні костюми та футбольні м’ячі.