Вадим Костюченко: «На фінальному матчі за Кубок України очікується аншлаг»

костюченко

Перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко розповів про ряд заходів під час фіналу Кубку України та анонсував аншлаг на стадіоні «Славутич-Арена».

Сьогодні, 15 травня, в Запоріжжі відбудеться фінал Кубку України. У поєдинку, який розпочнеться на «Славутич-Арені» о 21:00, чинний володар трофея й лідер чемпіонату України «Шахтар» зустрінеться з «Інгульцем», який виступає в першій лізі.

«Практично всі квитки на фінальний матч розіграшу Кубка України з футболу сезону-2018/2019 станом на вечір 14 травня були продані. Відповідно, на вирішальній грі за один із головних трофеїв вітчизняного футболу, яка вперше відбудеться в Запоріжжі, очікується аншлаг», — повідомив Вадим Костюченко.

Як поінформував перший віце-президент Федерації футболу України, традиційно квитки на матч для своїх уболівальників отримали команди-фіналісти. Також у рамках спеціальної профільної гуманітарної програми ФФУ почесними гостями фіналу будуть українські герої — воїни АТО/ООС, ветерани футболу й дитячо-юнацькі футбольні команди Запорізької, Дніпропетровської та Херсонської областей, які взяли участь у турнірі «Шкіряний м’яч» і змаганнях ДЮФЛУ.

За словами Вадима Костюченка, на гостей фіналу очікує велике свято футболу. Запланована цікава розважальна музична програма, а також вручення призів «Футбольні зірки України» в основних номінаціях.

Додамо, що ввечері 14 травня гірники здійснили чартерний переліт за маршрутом Київ—Запоріжжя. На фінал Кубку України «Шахтар» вирушив у повному складі. Футболісти «Інгульця» дісталися Запоріжжя на клубному автобусі.

 Джерело: ФФУ