Микола Нечипоренко – новий голова Попільнянської районної федерації футболу

нечипоренко

1 лютого в приміщенні Попільнянської РДА відбулися загальні збори Попільнянської районної федерації футболу, на яких було обговорено ряд ключових питань стосовно роботи федерації в найближчі роки.

Голова ПРФФ надав звіт за роботу районної федерації у 2019 році, в тому числі відзвітував за фінанси. Також на зборах футбольна спільнота Попільнянщини вибрала нового голову федерації.

Одноголосно головою Попільнянської районної федерації футболу обрали Миколу Нечипоренка, який три роки працював заступником голови ПРФФ і очолював комітет арбітрів.

Заступником голови ПРФФ та головою комітету арбітрів став Сергій Зелінський. Головою Контрольно-дисциплінарного комітету й Ради федерацій обрали Володимира Шарандака. До складу КДК і Ради федерації увійшли Сергій Зелінський, Віктор Цихун, Леонід Маковський та Сергій Резніченко.

«Сьогодні я склав повноваження голови Попільнянської районної федерації футболу і хочу в першу чергу подякувати усім, хто підтримував мене особисто та попільнянський футбол останні три роки. Це були важкі, але дуже цікаві, конструктивні, насичені подіями, перемогами та новими враженнями роки. Ми разом зробили наш попільнянський футбол одним з кращих на Житомирщині, започаткували нові змагання й турніри, повернули наші дитячо-юнацькі, дорослі команди в обласні та всеукраїнські змагання. Ми разом започаткували багато нововвень, які зробили футбол Попільнянщини впізнаваним далеко за межами району, області та України.

Я пишаюсь здобутками нашого футболу і хочу побажати новій команді, яка очолила районну федерацію терпіння, мужності, впертості та мудрості.

Я впевнений, що наш футбол очолили професійні та досвідчені керівники, люди, знані на Попільнянщині, які мають необхідні знання та вміння і надалі розвивати місцевий футбол.

Я щиро бажаю новій команді успіху та руху вперед.

Прошу усіх, хто зацікавлений в розвитку футболу Попільнянщини, підтримати очільників ПРФФ та сприяти їх роботі», – зазначив колишній голова федерації Ігор Мурга.