Виконком УАФ затвердив місця проведення домашніх товариських матчів національної збірної України напередодні Євро-2020

????????????????????????????????????

Виконавчий комітет Української асоціації футболу, до складу якого входить голова Житомирської обласної асоціації футболу Руслан Павлюк, підтримав  пропозицію президента УАФ Андрія Павелка визначити Харків, Київ та Львів містами, які приймуть три товариські матчі синьо-жовтих перед їхнім стартом на Євро-2020.

Отже, збірна України 26 травня в Харкові на ОСК «Металіст» зіграє з командою Кіпру, 2 червня в Києві на НСК «Олімпійський» — з Північною Ірландією та 7 червня у Львові на стадіоні «Арена Львів» — з Ізраїлем.

«Ці три матчі відбудуться на Сході, в Центрі та на Заході України. Отже, уболівальники з усіх регіонів матимуть можливість зарядити своїми емоціями головну команду напередодні вирішального турніру. І взагалі, це символічно, адже футбол останнім часом — це те, що об’єднує нашу країну й дарує позитивні емоції мільйонам уболівальників», — зазначав президент УАФ, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко.

Додамо, що в рамках підготовки до Євро-2020 збірна України проведе ще дві товариські зустрічі в березні. 27-го числа в Сен-Дені на стадіоні «Стад де Франс» (початок матчу — о 22.00 за Києвом) наша команда зіграє проти чинних чемпіонів світу французів, а 31 березня в Хожуві на Сілезькому стадіоні (початок — о 21.45 за київським часом) команда Андрія Шевченка зустрінеться з Польщею.

УАФ