Новини з районів: у Брусилові підбили підсумки сезону-2019

брусилів

У Брусилові 14 лютого відбулася церемонія нагородження найкращих футболістів та футбольних команд, які прославляють Брусилівську громаду та ефективно популяризують футбол.

Футбольне свято відбулося за підтримки та під патронатом Брусилівського селищного голови Володимира Габенця. На святі були присутні гості: перший заступник голови Житомирської обласної асоціації футболу Віктор Радушинський, голова федерації футболу Брусилівської ОТГ Андрій Галенчик, голова організації «Рідний дім – Бусилівщина» Олександр Нікітчин.

Перший заступник голови обласної асоціації та голова комітету ветеранів асоціації Віктор Радушинський привітав футбольну спільноту Брусилівщини з завершенням сезону, а також вручив сертифікат голові федерації футболу Брусилівської ОТГ на 15 000 грн у рамках фінансової підтримки районним і міським федераціям області.

Із хвилюванням чекали футболісти тієї хвилини, коли почують результати. Кубок пам’яті вчителів фізкультури: 1 місце – ФК «Інтер», 2 місце – ФК «Прогрес». За участь у чемпіонаті Брусилівської ОТГ 2019 року 1 місце – ФК «Інтер», 2 місце – ФК «Водотиї», 3 місце – ФК «Хомутець», 4 місце – ФК «Патріот», 5 місце – ФК «Соловей».

Приємно, що перелік спортивних досягнень значно збільшився. Але на цьому не потрібно зупинятися, попереду ще є що завойовувати. Дорогі спортсмени, ви отримали сьогодні свої заслужені нагороди за досягнення у спорті. Але найголовніша ваша винагорода – це здоров’я, яке дає спорт.

Джерело: Брусилівська селищна об’єднана територіальна громада