#МаршрутамиЗбірної

маршрутами-збірної-слайд-min

УАФ створила спецпроект для вболівальників під назвою #МаршрутамиЗбірної. У шести ексклюзивних влогах прес-секретар національної збірної України Олександр Гливинський розповідає, що чекатиме на команду Андрія Шевченка під час чемпіонату Європи, який було перенесено на 2021 рік.

Частина 1

Цю частину присвячено прибуттю збірної України до міста, яке на час чемпіонату стане її домівкою, — Бухареста. Куди прилетить наша національна команда, де розташовуватиметься її база, а також як підопічні Андрія Шевченка проводитимуть свій час!

Частина 2

За рік синьо-жовті відкриють свою основну тренувальну базу на фінальному турнірі чемпіонату Європи в передмісті Бухареста — на «Арені Ангела Йорданеску». Це — домашній стадіон клубу «Волунтарі», де спортивним директором працює колишній київський динамівець Флорін Чернат. Штаб збірної України ще до карантину оглянув майбутню базу українців і зараз готовий показати її нашим уболівальникам.

Частина 3

У цій частині — розповідь про те, як збірна потрапить до місця своєї стартової гри на Євро, Амстердама, і де вона розташується, а також зможе здійснити традиційний командний променад. Жодних таємниць! Летовище «Скіпгол», готель «Хаятт Рідженсі», прогулянковий «Остерпарк»…

Частина 4

Свій перший матч на Євро національна команда України проведе на «Арені Йохана Кройффа», яка дихає історією та сучасністю водночас. Стадіон, що до 2018 року носив назву «Амстердам-Арена», нагадує про видатних зірок світового футболу родом із Нідерландів і одночасно вражає ультрасучасними інфраструктурними рішеннями.

Частина 5

У п’ятій серії «Маршрутів збірної» ми завітаємо в містечко Хофдорп, що під Амстердамом, до штаб-кватири FIFPro — міжнародної федерації, що об’єднує аж 63 національні асоціації професійних футболістів і опікується інтересами більш ніж 65 тис. гравців-професіоналів! Тут працює колишній гравець збірної України Євген Левченко.

Частина 6

У заключній серії проекту — детальна розповідь про «Арену Націонале» в Бухаресті, де наша національна збірна проведе два поєдинки групового раунду фінальної частини чемпіонату Європи.

Джерело: УАФ