Офіційно. Інформація стосовно можливих термінів поновлення змагань

zhoff logo1

У зв’язку із поширенням на території України коронавірусу СОVID-19, у відповідності до чинного законодавства в сфері охорони здоров’я та вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.03.2020 р. № 215 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211″  “Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Cov-2″», рішенням Виконавчого комітету Української асоціації футболу (протокол № 4 від 17 березня 2020 р.) призупинено проведення усіх змагань з футболу та футзалу всіх рівнів, у тому числі обласного, районного і міського рівнів.

На даний момент УАФ проводить постійні консультації з відповідними органами державної влади щодо можливих термінів, процедури і медичних протоколів поновлення змагань з футболу на всіх рівнях, залучення арбітрів, спостерігачів арбітражу й інших офіційних осіб до їх проведення.

Відповідно до рекомендацій УАФ просимо районні/міські федерації футболу Житомирської області поставитися із розумінням і не розпочинати безпосереднє проведення змагань усіх рівнів до відповідного рішення керівних органів УАФ та Житомирської ОДА.

Рекомендуємо районним/міським федераціям футболу Житомирської області у даний час проводити організаційну і підготовчу роботу для початку змагань у відповідності до Регламентів та Положень змагань з урахуванням обставин, що склалися.

Керуючись прийнятими найближчим часом рекомендаціями УАФ та відповідними рішеннями органів обласної влади щодо ІІ етапу виходу з карантину, Житомирська обласна асоціація футболу проінформує футбольну громаду області стосовно орієнтовної дати початку змагань з футболу 2020 року та дати проведення наради з представниками аматорських команд області.