У Романові відбувся виставковий матч

берест015

24 жовтня у Романові відбувся виставковий матч із нагоди 60-річчя арбітра Житомирської обласної асоціації футболу Валерія Берестова.

Перед початком поєдинку перший заступник голови Житомирської обласної асоціації футболу Віктор Радушинський передав вітання від голови асоціації Руслана Павлюка одразу двом ювілярам – Валерію Берестову та спостерігачу арбітражу Олександру Романському, який нещодавно святкував свій 70-річний ювілей.

Голова комітету арбітрів асоціації Володимир Дорошенко відзначив внесок Валерія Берестова та Олександра Романського у становленні арбітражу в Житомирській області. Також Володимир Дорошенко подарував пам’ятні подарунки арбітру та спостерігачу арбітражу:

«Дякуємо нашим колегам за роботу, яку вони роблять впродовж довгих років. Дякуємо Валерію Петровичу та Олександру Миколайовичу за їхню любов до футболу й вагомий вклад у розвиток і популяризацію арбітражу в нашій області. Щиро вітаємо ювілярів і зичимо їм, насамперед, міцного здоров’я та вічної молодості душі».

У виставковій грі зустрілися команди рефері обласної асоціації футболу й ветерани футболу Романівщини. У непростому та емоційному матчі, який обслуговувала бригада арбітрів на чолі з Валерієм Берестовим, асистентом арбітра Олександром Романським і Сергієм Микитюком, рахунок так і не було відкрито. Фінальний свисток арбітра зафіксував безгольову нічию.

Виставковий матч

Ветерани Романівщини – Арбітри ЖОАФ – 0:0

24 жовтня 2021 р. Романів. Стадіон ДЮСШ – 11:00.

Арбітр – Валерій Берестов (Миропіль). Асистенти арбітра – Олександр Романський (Андрушівка), Сергій Микитюк (Чуднів).

берест022

берест016

берест018

берест114