Ветерани футболу Житомирщини вшанували пам’ять Миколи Сюсюри

гол

У Житомирі на запасному полі «Спартак Арени» 19 грудня відбувся традиційний обласний турнір серед ветеранських команд  50+ пам’яті видатного футболіста, тренера та багаторічного директора СДЮСШОР «Полісся» (Житомир) Миколи Петровича Сюсюри.

Шість клубів зі всієї області: «Полісся» (Житомир), ФК «Малин», ФК «Попільня», «Авангард» (Новоград-Волинський), ФСК «Іршанськ» і «Зоря» (Романів) вшанували пам’ять Миколи Петровича, зігравши груповий етап та фінальну частину.

У грі за бронзу турніру перемогу вибороли гравці ФК «Попільня», які у серії післяматчевих пенальті обіграли романівську «Зорю». У важкому поєдинку за золоті медалі команда з Новограда-Волинського переграла колектив із Житомира та стала переможцем турніру.

Вітали призерів змагань голова Житомирської обласної асоціації футболу Руслан Павлюк, його перший заступник і голова комітету ветеранів асоціації Віктор Радушинський та виконавчий директор асоціації Руслан Маєвський, які подякували учасникам за участь й закликали готуватись найдосвідченіших футболістів Житомирщини до проведення «Різдвяного марафону».

Дякуємо Миколі Петровичу за його багаторічну роботу, спрямовану на розвиток українського футболу. Поки ми пам’ятаємо їх – вони живі!