Житомирщина продовжила футбольну естафету Спеціальної Олімпіади України

соу

16 вересня у селі Кмитів, що на Житомирщині відбувся Відкритий Регіональний турнір СОУ з «Об’єднаного» футболу 7Х7 (7 спортсменів на полі в кожній із команд) для чоловічих команд.

Турнір зібрав на стадіоні учасників з Житомирської і Київської областей. За результатами змагань бронзові медалі і кубок дісталися Гадзинській гімназії, срібні медалі і кубок у Стріжівського ліцею, а переможцями турніру стала команда Кмитівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату.

Участь у заході взяв голова Житомирської обласної асоціації футболу Руслан Павлюк, який перед початком турніру подякував Збройним силам України, волонтерам за їх неоціненну жертву та працю для нашої держави.

Спеціальна Олімпіада України (СОУ)  всеукраїнська громадська організація людей з інвалідністю, яка робить все для того, щоб показати нашому суспільству можливості та досягнення осіб з відхиленнями у розумовому розвитку як спортсменів, і як членів суспільства, надаючи їм постійну можливість вдосконалювати свою фізичну форму, проявляти мужність, отримувати відчуття радості та розділяти свої досягнення зі своїми сім’ями та іншими членами суспільства.

За матеріалами: Андрій Підварко