Руслан Маліновський: «Потрібно зробити висновки з попередньої гри із шотландцями, проаналізувати, що ми робили не так»

маліновський-крак-1-min

Півзахисник національної збірної України Руслан Маліновський поспілкувався з представниками ЗМІ напередодні матчу Ліги націй проти Шотландії.

Поєдинок Ліги націй між збірними України та Шотландії відбудеться 27 вересня у Кракові (початок — о 21.45 за київським часом). Напередодні гри на прес-конференції разом із головним тренером синьо-жовтих Олександром Петраковим виступив півзахисник Руслан Маліновський.

— Завтра на збірну України очікує своєрідний фінал. Чи відчуваєте ви тиск на команду?

— Краще такі матчі грати, коли в команди є ціль, відповідальність. Ми знали, що після перемоги над Вірменією нам потрібен буде один результат із Шотландією. Ми завтра гратимемо на перемогу. Ми вже провели два матчі, потрібно правильно підготуватися до наступного, зробити висновки з попередньої гри із шотландцями, проаналізувати, що ми робили не так, як треба. Завтра потрібно зіграти набагато якісніше.

— Матч із Шотландією у відборі ЧС-2022 сприймався як щось неймовірно важливе. Проте нині немає такого ажіотажу серед уболівальників. Як ви відчуваєте емоції людей і вболівальників перед завтрашньої грою?

— Була різна гра й різні результати. Шотландці зробили висновки після першого матчу, дещо змінили. Я не сказав би, що в першому таймі вони набагато краще грали. У нас не вистачало завершення, останнього пасу. Якби ми забили в першому таймі, то гра пішла би по-іншому.

У завтрашньому поєдинку нам потрібно витримати 90 хвилин фізично. Ми повинні зіграти сильніше в цьому плані. Нам потрібно щось змінити, як це робили шотландці. Ми завтра повинні зіграти трошки по-іншому, більш агресивно.

Звичайно, це вже третій матч. У кожному поєдинку збірна України виходить і грає за свою країну, за своїх бійців, за всіх, хто за нас переживає в погані чи хороші часи. У футболі завжди є три результати, але головне — віддавати всі сили на полі. Тому ми віддаватимемо всі сили та сподіватимемося на позитивний результат.

— Як вплине на завтрашню гру той факт, що матч проходитиме на нейтральному полі?

— У Кракові ми почуваємося як удома, тож це не проблема.

УАФ