У Житомирському районі вперше відбувся розіграш Кубку з футболу, присвячений Дню Конституції України

1

У середу, 28 червня, на центральному стадіоні в селі Березівка футбольні команди змагалися за Кубок з футболу, приурочений 21-й річниці проголошення Конституції України. У турнірі взяли участь чотири футбольні команди із Житомирського району: ФК «Лісник» (с. Березівка), ФК «Сінгури» (с. Сінгури), ФК «Зоря» (с. Оліївка), ФК «Хімік» (с. Клітчин).

Організатором Кубку виступили: Житомирська районна федерація футболу (голова — Володимир Решотка) за сприяння Житомирської обласної федерації футболу (голова — Руслан Павлюк), Сектор у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської райдержадміністрації (завідувач — Ірина Лимар), депутата Житомирської районної ради Тетяни Парфентієвої та сільського голови с. Березівка Сергія Чернухи.

 «Хочу передати вам вітання від голови Житомирської обласної федерації футболу — Руслана Павлюка та передати від нього команді «Лісник» (с. Березівка) сітку для воріт. Впевнений, що в майбутньому ми продовжимо організовувати цей Кубок, і він стане традиційним. Ми популяризуємо футбол не лише в містах, а й у селах, організовуючи подібні турніри, приурочені певним важливим датам в історії України. Зокрема, 9 травня вже провели Кубок Пам’яті та Примирення–2017 з футболу в селі Садки, а сьогодні, в Березівці, ми організували турнір, присвячений Дню Конституції України. Наша федерація планує зробити подібні змагання традиційними. Цього року це не останній турнір, наступні Кубки з футболу відбудуться в інших селах Житомирського району. Я сподіваюся, що на матчі приходитимуть якомога більше вболівальників!», — акцентував Володимир Решотка, голова Житомирської районної федерації футболу.

Отже, за підсумками турніру, володарем Кубку з футболу, присвяченого Дню Конституції України, став ФК «Зоря» (с. Оліївка), друге місце посів ФК «Сінгури» (с. Сінгури), а третє — ФК «Лісник» (с. Березівка).

Катерина ДЕЙНЕКА