У Бердичеві пройшов турнір ім. В. Керносенка

22

У Бердичеві 6 липня на стадіоні «Прогрес» пройшов Всеукраїнський турнір із жіночого футболу, присвячений 70-річчю «Заслуженого працівника фізичної культури та спорту України», тренера-викладача ДЮСШ Володимира Керносенка.

Володимир Керносенко (нар. 6 липня 1947 р., Бердичів) – виступав за бердичівські команди «Прогрес», «Шкіряник», свого часу пограв у «Поліссі» (Житомир), а також за «Машинобудівник» (Псков, Росія). Перший тренер – Казимир Селенок. Позиція на полі – центральний захисник/півзахисник. 17 вересня 2007 року Президент України Віктор Ющенко присвоїв Володимиру Керносенку звання «Заслуженого працівника фізичної культури та спорту України».

Позмагалися за звання кращих дві команди-учасниці чемпіонату України серед жіночих команд у Першій лізі –  «Полісся» (м. Житомир) і «Колос» (смт Махнівка), а також команда «Бердичівлянка» (м. Бердичів). Додамо, що у змаганнях взяли участь гравці збірних України – Дарина Бондарчук, Дарина Олійник і Валерія Лакуста.

Голова Житомирської обласної федерації футболу Руслан Павлюк привітав із 70-річчям Володимира Керносенка, вручивши йому подяку за вагомий внесок у розвиток футбольного життя на Житомирщині та цінний подарунок від президента Федерації футболу України.

Результати ігор

«Бердичівлянка» (м. Бердичів) – «Колос» (смт Махнівка) – 1:0

«Колос» (смт Махнівка) – «Полісся» (м. Житомир) – 0:4

«Бердичівлянка» (м. Бердичів) – «Полісся» (Житомир)  – 2:0

Призери змагань

І місце – «Бердичівлянка» (м. Бердичів)

ІІ місце – «Полісся» (м. Житомир)

ІІІ місце – «Колос» (смт Махнівка)

Кращі гравці

«Колос» (смт Махнівка) – Галина Жигадло

«Полісся» (Житомир) – Олеся Малиновська

«Бердичівлянка» (м. Бердичів) – Світлана Вітюк