У Попільні відбувся 60-й розіграш Кубку району!

21034231_509412056072596_2875504831094997647_n

У Попільні 24 серпня відбувся 60-й розіграш Кубку Попільнянського району з футболу. В фіналі зійшлися колективи з Попільні та Новоселиці. Ажіотаж навколо фінального матчу Кубку зібрав на стадіоні вболівальників із усього району і навіть тих, хто не є великим фанатом гри мільйонів.

Обидві команди з перших хвилин демонстрували технічний та видовищний футбол. Попільня, яка єдина у Попільнянському чемпіонаті не має «легіонерів» і є однією з наймолодших, на рівних протистояла більш досвідченому супернику. Перші хвилини фіналісти грали обережно, використовуючи переважно довгі передачі вперед, активно працювали фланги. В одному з моментів новоселицькі змусили помилитися захисників Попільні й провели стрімку атаку – гол на свій рахунок записав Назар Каменський. Надалі небезпечні моменти виникали біля обох воріт, але брак в реалізації, а подекуди відмінна гра голкіперів завадили подвоїти чи зрівняти рахунок.

Початок другого тайму пройшов за переваги новоселицьких гравців, які мали декілька нагод забити, але марнували моменти з «вбивчих» позицій. Згодом ініціативою заволоділа Попільня і вже голкіперу Новоселиці доводилось чатувати біля власних володінь. Матч досяг свого апогею в додані сім хвилин до основного часу: гра перемістилася на половину поля новоселицького клубу, навіть воротар попільнянців підключався до атак. Проте гравці Новоселиці «вистояли» і фінальний свисток зафіксував перемогу – 0:1.

Новоселиця вже другий рік поспіль здобуває кубковий трофей. Всього на рахунку цієї команди вже вісім Кубків Попільнянського району.

«Хочу від себе особисто, від Попільнянської районної федерації футболу та багаточисельних вболівальників подякувати фіналістам за чудове свято футболу. Обидва колективи продемонстрували високий рівень гри, дуже зрілий і технічний футбол, який сподобався вболівальникам. Саме така гра є окрасою наших кубкових баталій і рухає попільнянський футбол вперед. Дуже приємно, що, незважаючи на високу ціну матчу, футболісти обох команд грали коректно, поважаючи один одного. Також хочу відмітити молоду бригаду арбітрів: головного арбітра Миколу Нечипоренка, помічників – Богдана Шоломіцького, Олександра Остапенка та четвертого арбітра Дмитра Коваленка, які професійно й чітко виконали свою роботу. Хочу подякувати глядачам, які палко підтримували обидва колективи» – поділився враженням від фіналу голова Попільнянської районної федерації футболу Ігор Мурга.

Нагородили переможців: голова районної федерації Ігор Мурга, начальник гуманітарного відділу Попільнянської ОТГ Володимир Шарандак та багаторазовий володар Кубку району Олександр Нечипоренко.

Також були відзначені кращі футболісти фінального матчу – Олександр Волинець (Попільня) та Родіон Ястремський (Новоселиця).

ФОТО: Володимир МОРОЗ