Новини з районів: футбольний сезон 2017 у Житомирському районі завершено!

IMG_0616

У неділю, 22 жовтня, відбулася фінальна гра розіграшу Кубку Житомирського району з футболу 2017 року, яка завершила цьогорічний футбольний сезон в Житомирському районі.

На свято футболу до смт Новогуйвинське завітали: голова Житомирської обласної федерації футболу Руслан Павлюк, голова Житомирської райдержадміністрації Сергій Микитюк, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської райдержадміністрації Інна Мирна та голова Житомирської районної федерації футболу Володимир Решотка.

«Приємно, що сьогодні в кращих традиціях і на найвищому рівні відбувається закриття футбольних баталій. Весною, під час відкриття цьогорічного сезону, ми говорили, що Житомирська районна федерація футболу визнана найкращою в області районною федерацією. Тому з радістю хочу вручити диплом від Федерації футболу України голові районної федерації.

Попередньо домовлено, що за сприяння органів місцевої влади Житомирський район матиме збірну, яка гратиме в чемпіонаті Житомирської область. Впевнений, що багато видовищних, цікавих і захоплюючих ігор чекає на нашу область», — акцентував Руслан Павлюк.

«Цього року Житомирська районна федерація футболу започаткувала міні-турніри, які ми назвали “Кубок одного дня”. Усі вони були присвячені важливим державним святам нашої Батьківщини. Отож, у цьому сезоні ми провели: Кубок Перемоги, Кубок до Дня Конституції України, Кубок до Дня Незалежності та Кубок Козацької слави, присвячений Дню Українського козацтва. Сподіваюсь, що ці змагання стануть традиційними» – поділився голова районної федерації футболу Володимир Решотка.

У фіналі Кубку району зустрілися «Дангард» (Тетерівка) та «Пак-Трейд» (Висока Піч). До останніх хвилин матчу гравці тримали вболівальників у напрузі, постійно наступаючи на п’яти одне одному. Долю майбутнього переможця визначила серія пенальті. Її величність фортуна цього дня була прихильною до футбольної команди «Дангард, яка вже вдруге поспіль стала володарем Кубку Житомирського району з футболу 2017.

 «Сьогодні була рівна гра. На мою думку, зустрілися два сильних суперники — наша команда та ФК “Пак–Трейд”. З цією командою ми вже другий рік поспіль зустрічаємося у фіналі Кубку району. Ми дружні обома командами і дуже дякуємо своєму супернику за бойовий матч. І, звісно ж, дякую своїй команді за те, що сьогодні гідно себе проявила!», – коментує капітан «Дангарда» Андрій Мельник.

Призери Вищої ліги Житомирського району

І місце – ФК «Левків»

ІІ місце – «Танкіст» (Новогуйвинське)

ІІІ місце – ФК «Кодня»

Кращий гравець Вищої ліги – Олександр Прус (ФК «Танкіст»)

Кращий воротар Вищої ліги – Дмитро Собецький (ФК «Танкіст»)

Призери Першості Житомирського району

I місце – «Нива-Екстрім» ( Іванівка)

IIмісце – «Троянів» (Троянів)

III місце – «Леви Крошу» ( Оліївка)

Молоде відкриття сезону 2017 — Віталій Невмержицький (ФК «Станишівка»)

Кращий гравець Першості — Артем Бедрачук (ФК «Нива-Екстрім»)

Кращі воротарі Першості — Олександр Бондарець та Максим Лісовик (ФК «Нива-Екстрім»)

ФОТО: Катерина ДЕЙНЕКА