У Житомирі пройшли курси підвищення кваліфікації вчителів фізичної культури

курси вчителів

У Житомирі 11 червня відбувся фінальний етап курсів підвищення кваліфікації шкільних вчителів фізичної культури з методики викладання футболу.

Заступник голови Житомирської обласної асоціації футболу Володимир Дорошенко та член лекторської групи асоціації Віктор Твардовський впродовж тижня проводили з вчителями фізичної культури теоретичні та практичні заняття на стадіоні «Спартак Арена».

Вчителі прослухали лекції про тактичну і фізичну підготовки школярів до занять футболом, особливості занять футболом у школі з дівчатами, взаємодії вчителів фізичної культури з тренерами ДЮСШ, аналіз уроку та сучасні методики проведення занять, застосування елементів розважального футболу для заохочення дітей до занять і створення позитивного емоційного ставлення до фізичної культури і спорту.

Заключне заняття відвідав виконавчий директор Житомирської обласної асоціації футболу Руслан Маєвський та методист ЖОІППО Андрій Гошко, які побажали вчителям вдало закріпити здобуті навички й застосовувати їх на практиці.

Нагадаємо, що програма курсів розроблена Українською асоціацією футболу та рекомендована Міністерством освіти і науки України.